Αρχική » Επικοινωνία

Επικοινωνία

Σε περίπτωση ερωτημάτων σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου, ο bookmaker προσφέρει στους χρήστες διάφορα κανάλια για σχόλια. Οι παίκτες πρέπει μόνο να επιλέξουν την πιο βολική επιλογή. Οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση:

  • διαδικτυακή συνομιλία στον ιστότοπο
  • email
  • social media
  • τηλέφωνο

Είναι προτιμότερο να προτιμάται το ένα ή το άλλο σύστημα, λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο της κατάστασης. Σε γενικές γραμμές, πρέπει να γνωρίζετε όλες τις προσφερόμενες επιλογές.

Διαδικτυακή συνομιλία

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, η διαδικτυακή συνομιλία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μορφή επικοινωνίας μεταξύ πελατών και εταιρειών. Φυσικά, δεν μπορεί ακόμη να αντικαταστήσει πλήρως τις τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά η γενική τάση είναι υπέρ της εικονικής επικοινωνίας. Στο inscores.net, η διαδικτυακή συνομιλία έχει συνδυαστεί με ένα FAQ. Για συμβουλές ο χρήστης πρέπει να κάνει κλικ στο κουμπί “Ρωτήστε μια ερώτηση”. Βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου με μια λίστα με τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις. Εάν είναι απαραίτητο, οι παίκτες μπορούν να αναζητήσουν στη βάση γνώσεων. Σε περίπτωση που χρειάζεστε λεπτομερή διευκρίνιση της κατάστασης, κάντε κλικ στο κουμπί “Κλήση συμβούλου”.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Η επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι κατάλληλη για την αντιμετώπιση θεμάτων “ανοχής”. Συχνά οι πελάτες επαληθεύουν με τον bookmaker, αλλάζουν τα στοιχεία των προηγουμένως ανεβασμένων σαρώσεων ή φωτογραφιών εγγράφων μέσω email. Συνήθως η ομάδα υποστήριξης προσπαθεί να απαντήσει εντός μίας ώρας. Ωστόσο, η ταχύτητα της ανατροφοδότησης μπορεί να είναι πιο αργή. Ο τελικός αριθμός εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το φόρτο εργασίας των χειριστών.

Ο χρήστης χρειάζεται μόνο να κατανοήσει το θέμα που τον ενδιαφέρει και να θέσει μια ερώτηση.