Αρχική » Υπεύθυνος στοιχηματισμός

Υπεύθυνος στοιχηματισμός

Ο εθισμός στα τυχερά παιχνίδια είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που συνδέεται στενά με προβλήματα ψυχικής υγείας, όπως η κατάθλιψη. Είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σας με κάθε τρόπο και μπορεί να οδηγήσει σε πτώχευση. Τα τυχερά παιχνίδια είναι ψυχαγωγία και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοια και όχι ως τρόπος δημιουργίας εισοδήματος.

Εάν πιστεύετε ότι έχετε πρόβλημα με τα τυχερά παιχνίδια και ότι αναπτύσσετε εθισμό, θα πρέπει να σκεφτείτε να μιλήσετε με έναν επαγγελματία. Ο εθισμός στα τυχερά παιχνίδια, όπως και κάθε άλλος εθισμός, είναι ένα σύνθετο πρόβλημα που μπορεί να βλάψει τη ζωή σας και το οποίο δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, ακόμη και όταν δημιουργείτε το λογαριασμό σας, είναι να περιορίσετε την κατάθεσή σας. Όταν θέτετε αυτά τα όρια, θα σας βοηθήσουν να ελέγχετε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας.

Τεστ αυτοαξιολόγησης

Το τεστ αυτοαξιολόγησης θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τη συμπεριφορά σας στο παιχνίδι.

Απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις για να καταλάβετε τις συνήθειές σας στο παίξιμο, και είναι αυτονόητο ότι πρέπει να είστε ειλικρινείς όταν το κάνετε.

  • Ξοδεύετε χρήματα ανεξέλεγκτα;
  • Δανείζεστε χρήματα για να παίξετε;
  • Ξοδεύετε περισσότερο χρόνο στον τζόγο και λιγότερο χρόνο με την οικογένειά σας;
  • Προσβάλλεστε αν κάποιος αναφέρει τις συνήθειες σας στον τζόγο;
  • Νιώθετε ότι έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για άλλα πράγματα στη ζωή σας;
  • Αισθάνεστε κατάθλιψη ή ακόμη και αυτοκτονία;
  • Λέτε ψέματα για να αποκρύψετε το ποσό των χρημάτων που ξοδεύετε στον τζόγο;

Υπεύθυνο παιχνίδι

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε με τι έχετε να κάνετε όταν δημιουργείτε τον λογαριασμό σας. Τα τυχερά παιχνίδια είναι μια δραστηριότητα που θα πρέπει να ασκείτε μόνο στον ελεύθερο χρόνο σας για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Η inscores.net διασφαλίζει ότι οι παίκτες της γνωρίζουν ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος όταν παίζετε για πραγματικά χρήματα. Το στοίχημα στα αθλήματα ή οποιοδήποτε παιχνίδι καζίνο μπορεί να σημαίνει μεγάλα κέρδη, αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει και μεγάλες απώλειες. Για να αποφύγετε αυτό το ενδεχόμενο, πρέπει να καταλάβετε εξαρχής τι είναι ο τζόγος.

Για το λόγο αυτό, σας προτείνουμε να επωφεληθείτε από ορισμένες από τις λειτουργίες που προσφέρει η inscores.net και να ορίσετε κάποια όρια για το λογαριασμό σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα τα έξοδά σας, και όταν φτάσετε στο όριο σας δεν θα πρέπει να προσπαθήσετε να το αυξήσετε.

Αν κάποια στιγμή νομίζετε ότι χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια, μη διστάσετε να την αναζητήσετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με πολλές διαφορετικές οργανώσεις, όπως οι Gamblers Anonymous και η Gambling Therapy, και θα σας δώσουν συμβουλές για το τι πρέπει να κάνετε.